.

Wat leuk dat je een bezoekje komt brengen op mijn blog.Waar ik mijn zelfgemaakte kaarten en freubels laat zien.Zou het helemaal geweldig vinden als je ook een berichtje zou willen achterlaten.Neem ook eens een kijkje op mijn andere blog.

Mijn kleine hoekjes

14 jun. 2008

Vaderdag/Father's day

Hier ben ik dan weer. Het is al weer een tijdje geleden dat ik iets op mijn blog heb geplaatst. Ben al een tijdje niet erg lekker, een raar gevoel in mijn hoofd maar na het bloed prikken is er niets uitgekomen.
Ik heb toch nog iets gemaakt voor Vaderdag. Een mok kaart waar je een klein presentje of kadokaart in kan doen of gewoon iets op kan schrijven, en een mannelijke versie van een kado envelop die ik een tijdje geleden voor mijn schoonzus heb gemaakt maar vergeten was om er een foto van te maken.
Here I'm again. It has been a while since I've posted something on my blog. I've been feeling not so well for a little while, been having a strange feeling in my head, but after a blood test nothing strange/off was found. I've made something for Father's Day. It is a mugcard in which you can put in a giftcard or just something to write op, and a male version of the gift envelope that I made a while ago for my sister in law but forgot to take a picture of it.

Groetjes/Greetings,

Geen opmerkingen: